EEN PASSIE DIE EENS TOT PROFESSIE ZOU MOETEN UITGROEIEN

Philip Slabbekoorn is de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest in uiteenlopende functies binnen multinationals en de laatste jaren als directielid in verschillende divisies van Danone. Naast deze carrière heeft Philip altijd tijd vrijgemaakt voor zijn passie: de aankoop, het interieurontwerp en het verbouwen van huizen op uiteenlopende locaties. Deze passie groeide als vanzelf uit tot wat we nu “The Gents” noemen. We beschikken dan ook over een mooie portfolio van totale renovaties.

“Ik vind het steeds weer een uitdaging om te stoeien met een plattegrond om daarin te verwezenlijken wat de opdrachtgever wil en dit in de praktijk voor elkaar te krijgen!”

Philip Slabbekoorn – The Gents Property Development

Dat vraagt oog voor detail; smaak; maar ook gedegen projectmanagementvaardigheden; luister- en onderhandelingsvaardigheden en durf, waarbij het belangrijk is om de juiste expertise er tijdig bij te vragen. Benieuwd naar onze ideeën en aanpak of interesse in een van onze projecten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“We must admit that it has been an amazing job done by Philip Slabbekoorn, The Gents Ibiza Property Development. Tremendous support in the complete buying process; lots of valuable advice; kindness during the entire journey and most important: lots of fun ! If you have such a plan (acquire a house in Ibiza) you can without any doubt work with Philip and you should not be disappointed! Thanks a lot Philip.”