Design Appartement Ibiza – Vara de Rey – VERKOCHT

Een verborgen parel op een toplocatie, het enige dat we moesten doen was de stijl en klasse herstellen. Dat is precies wat we hebben gedaan met dit grootse appartement uit 1894 aan de Rambla van Ibiza-stad, de Vara de Rey.

Het appartement van 104m2 bestaat uit een fraaie hal, een lichte woonkamer annex keuken met eetgedeelte, een gastentoilet, een gastenbadkamer, een berging, een logeerkamer en een complete master suite met separaat toilet, ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. In het ontwerp is gekozen voor een kosmopolitische uitstraling, warm eiken, veel wit, met zwarte accenten en marmer. The Gents Ibiza zorgde voor hoogwaardige materialen en afwerking. Zo vind je er matzwarte designkranen; Philippe Starck toiletten; een compleet Sonos geluidssysteem en geïntegreerde verlichting. Een tijdloos design dat je het gevoel geeft in een 5-sterren hotelsuite te zijn beland.

Het appartement beschikt over maar liefst 4 prachtige authentieke balkons met uitzicht op de oude binnenstad, de Vara de Rey en zelfs Plaza del Parque. Boven is er een gemeenschappelijk dakterras, een perfecte plek voor bijvoorbeeld cocktails ’s avonds met vrienden en familie.

De locatie is geweldig en straalt klasse uit, zeker nu de complete Vara de Rey is veranderd in een autovrije boulevard met chique winkels, toprestaurants en high-end hotels.